Start Agenda 2020 Archief 2019 Archief 2018 Foto album Contact

Een leven vol liefde, geluk en succes.


Op 17 Maart kiezen voor ons  geluk.

Je krijgt handige tips en trucs om je eigen leven nog leuker te maken. Je leert onder anderen hoe je effectief je doelen kan bereiken en je komt te weten hoe je eenvoudig meer zelfvertrouwen kan krijgen.

Dit alles zal Steven Geldof (de spreker) op luchtige, vlotte en grappige wijze doen. Zo combineert hij zingeving met plezier.


Steven Geldof met elke week een YouTube video op zijn kanaal Inspirerende Hutspot. Zijn doel is om met deze filmpjes de wereld leuker te maken en mensen te inspireren om de mooiste versie van zichzelf te worden.Om 11.30 uur bent U welkom aan de Meezenbroekerweg 11a in Heerlen.  De toegang is gratis, er is kinderopvang en na afloop koffie en thee. Zie ook: www.4-days.nl

De lezing over “leven met lef” is onderdeel van een serie ‘4-days: droom, durf, doe en deel’-samenkomsten over zingeving en geluk. Inspirerende sprekers en aansprekende thema’s nemen de toehoorders  iedere twee maanden mee in een prikkelende lezing. Een andere manier om de zondagochtend door te brengen, vrij toegankelijk en zonder verplichting.

De ‘4-days: droom, durf, doe en deel’-ochtenden worden mede mogelijk gemaakt door

Apostolisch Genootschap, plaats voor religieus-humanistische zingeving.

Zie ook: www.apgen.nl  en www.vindhetantwoordinjezelf.nl

flyer geldof.pdf

20 januari.

Thema: Denken delen

Spreker Hans Tiemersma

17 maart

Thema: Een leven vol liefde, geluk en succes

Spreker Steven Geldof

19 mei.

Thema:

Spreker

15 september

Thema:

Spreker

17 november.

Thema:

Spreker
Verslag.pdf

Samenvatting 17 maart